donderdag 22 juni 2017

Verjaardag van de juffen!

Op dinsdag 20 juni hebben juf Joriza en juf Judith hun verjaardag gevierd.
Eerst werden we gefeliciteerd door alle kinderen. Wat zijn er mooie dingen getekend en geknutseld, zo lief!
Maar de hele groep had ook nog een mooie verrassing! Een prachtig schilderij, voor iedere juf 1! Wat zijn we daar blij mee!


Na het feliciteren gingen we naar een superleuke voorstelling kijken. "Katelientje gaat op vakantie".
Katelientje vertelde dat ze met papa en mama op vakantie gaat en dat ze haar koffer had ingepakt. Samen met de kinderen ging ze kijken welke spullen nu in de koffer, welke in de toilettas en welke in de zwemtas hoorden. Gelukkig had ze een heleboel goede hulpjes!








Katelientje had ook een puzzel ingepakt. Die mochten de kinderen samen met Katelientje maken. Het was een vakantiepuzzel! We moesten raden welke landen er bij de plaatjes hoorden. Wij kennen al echt veel landen!!! 











Katelientje had ook een heleboel bikini's bij zich, maar ze waren allemaal door de war geraakt. Gelukkig konden onze speurneuzen goed zoeken en al snel hingen de goede stukken bij elkaar aan de waslijn.



Zien jullie die grote strandbal???
Daar kun je heel leuk mee spelen! Kijk maar!


En een mooi filmpje van deze leuke voorstelling:




Terug in de klas was het tijd voor iets lekkers!! Omdat we dit jaar allemaal Berenverjaardagen hebben gevierd, hebben we van eierkoeken lekkere smulberen gemaakt.
















In de middag hebben we nog een spelletje gedaan en hebben we lekker buiten gekliederd met water, heerlijk met dat warme weer!!!!

Dank jullie wel allemaal voor een hele fijne verjaardag!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten