dinsdag 11 oktober 2016

Bezoek in onze klas! en andere leuke dingen

Op maandag mogen we altijd vertellen wat we in het weekend allemaal hebben gedaan. Vandaag deden we dat voor het eerst in teams. 1 van ons was dan de kapitein die de beurten mocht verdelen als de zandloper leeggelopen was.


Vandaag hadden we super leuk bezoek in onze klas! baby Mats kwam een kijkje nemen. Fenna is de grote zus van Mats en dat konden wij ook wel zien. Wat zal Mats het fijn vinden om zo'n lieve grote zus te hebben die papa en mama al zo goed kan helpen.
We mochten allemaal vragen stellen over Mats. Ook hebben we natuurlijk een cadeautje gegeven, gemaakt door alle kinderen. Een heel mooi rompertje met allemaal lieveheersbeestjes.
We hebben toen Mats weer naar huis ging nog 'Slaap kindje slaap' gezonden en we hopen dat Mats thuis lekker is gaan slapen!
Ook zijn we gestart met een nieuw thema: Vervoer!
Met juf Denise deden we een hele leuke les! In de klas hadden we een bus. natuurlijk werd die bestuurd door een echte buschauffeur. Bij de bushalte stapten passagiers in en uit. Dat was tellen geblazen, hoeveel passagiers bleven er dan nog over en hoeveel konden er nog instappen?


Daarna hadden we ook nog een geweldige gymles!!
Klimmen en klauteren, glijden, een spelletje dat 'de kip en het ei' heet en ballonnen hooghouden met badmintonrackets! Kijk maar eens hoe hard wij gewerkt hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten