woensdag 20 april 2016

Techniekuurtje van dinsdag 19 april

Op dinsdag 19 april hebben wij alweer het vierde techniekuurtje gehad in onze klas. Ook deze keer vonden de kinderen het erg gezellig met de hulpouders. Hieronder kunt de foto's bekijken van de hardwerkende kinderen en ouders.

Muurtje metselen
Samen met de mama van Dominique hebben de kinderen hele mooie muren en gebouwen gemetseld.


 
Sterke lucht
Samen met de mama van Fleur H. gingen de kinderen kijken hoe sterk lucht is. Met een rietje probeerden zij bijvoorbeeld een kraal omhoog te zuigen. De kinderen hebben het verschil ontdekt tussen zuigen een blazen.

 
Een tent voor popje
Samen met de mama van Zoë hebben de kinderen mooie tenten gemaakt voor het popje. De tenten zijn gemaakt van satéprikkers, rietjes, spelden en stukjes stof.
 
 
Badzout maken
Samen met de mama van Siem gingen de kinderen badzout maken. Het zag er erg mooi uit met allemaal verschillende kleuren en het rook ook nog eens heerlijk!


 
 
 
Kunnen kleuren bewegen?
Samen met de mama van Robin hebben de kinderen kleuren laten bewegen op een koffiefilter. Ook hebben zij bloemen laten bewegen op het water.


 
Boekjes maken
Samen met de papa van Tijl hebben de kinderen boekjes gemaakt. Flip de Beer had geluk en mocht gezellig meekijken en op de foto!
 
Ontzettend bedankt voor alle fijne hulp tijdens dit techniekuurtje! Het volgende techniekuurtje is verzet van dinsdag 24 mei naar dinsdag 31 mei.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten